torstai 14. maaliskuuta 2013

:)

Alku viikosta, maanantaina Emilian isä toi moottoripyörän osia minä ja Emilia alettiin tehä niitä, meillä on kolme viikkoo aikaa, että kova kiire tulee.  Maanantaina alettiin hioa jo niitä mataksi. Tiistaina jatkettiin, sitten  kun oltiin saatu hiottua viisi osaa matoiksi niin tehtiin rasvan poisto ja kitattiin tankki ja lokasuoja. Keskiviikkona emilia jatkoi hommia, itse en koulussa ollut. (Kuvia tulee huomena)

tänään eli torstaina opeteltiin miten käytetään kuivakalvomittaria ja käytiin läpi korkkarin huolto ja tehtiin harjoitusmaalaukset.

Opin miten suutimen koko, paineen määrä ja ohennus vaikuttavat lopputulokseen esim. Jos maali on liian paksua suuttimen kokoon nähden ja painetta liian vähän tulee appeliisiinipinta.Harjoitus maalauksissa huomasi hyvin miten pohja vaikuttaa lopputulokseen ja miten ohentamattomasta maalista ja ohennetusta tulee niin erilaista jälkeä., koska kun teimme ruiskusharjoitksen pohjatyöllä ei ollut niin paljon väliä ja kun vertasi levyjä jota maalattiin kaikkissa oli erilainen lopputulos, koska kaikissa oli erilaiset pohjat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti